Dünyan'ın en çok oynanan MMORPG oyunu (Silkroad Online
1 sayfadaki 1 sayfası
Dünyan'ın en çok oynanan MMORPG oyunu (Silkroad Online
Ewt arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi dünya üzerinde en çok üyesi ve aktif üyesi (herhangi bir zamanda oyunda olan ortalama üye sayısı) en çok olan MMORPG (Massively Multiplayer Online Round Person Game = kısaca online oyun ) Silkroad Online
Öncelikle dünyanın en çok oynanan dolayısıyla en çok tercih edilen ve genel olarak düşünürsek en güzel oyunu olan sroyu oynayan bizleriz
Silkroad Online -----> 11milyon üye ve bunların 4milyonu aktif kullanıcı
Wow -----> 8milyon üye ve yaklaşık 3milyonu aktif kullanıcı
Knight Online -----> 4milyon üye ve bunların 1milyonu bile aktif kullanıcı değil çünkü server başına 2500 oyuncu oynayabiliyor max
Ayrıca knighttaki 2milyon aktif kullanıcınında 500.000 den fazlası koxper eminim
Herkes o kadar abartıo diğer online oyunları wow en iyi knight en iyi die ama bu sonuçlar da gösterio gerçi güncel sonuçlar değil sanırım 1-2 yıl öncesine ait ama yinede o fark kapanmaz sronun kullanıcı sayısı artıyor gün geçtikçe
Sizi bilmem ama ben dünyanın en güzel online oyununu oynamaktan bir ayrıcalık duyuyorum.
Öncelikle dünyanın en çok oynanan dolayısıyla en çok tercih edilen ve genel olarak düşünürsek en güzel oyunu olan sroyu oynayan bizleriz
Silkroad Online -----> 11milyon üye ve bunların 4milyonu aktif kullanıcı
Wow -----> 8milyon üye ve yaklaşık 3milyonu aktif kullanıcı
Knight Online -----> 4milyon üye ve bunların 1milyonu bile aktif kullanıcı değil çünkü server başına 2500 oyuncu oynayabiliyor max
Ayrıca knighttaki 2milyon aktif kullanıcınında 500.000 den fazlası koxper eminim
Herkes o kadar abartıo diğer online oyunları wow en iyi knight en iyi die ama bu sonuçlar da gösterio gerçi güncel sonuçlar değil sanırım 1-2 yıl öncesine ait ama yinede o fark kapanmaz sronun kullanıcı sayısı artıyor gün geçtikçe
Sizi bilmem ama ben dünyanın en güzel online oyununu oynamaktan bir ayrıcalık duyuyorum.
Similar topics
» İstanbuL KıyameT Vaktİ Bir Türk Oyunu MMORPG
» Silkroad Online SerwerLeri..
» Silkroad Online Legend 4 Download
» Silkroad Online Arap Irkı
» Alchemy Gamer 2009 (+ basma oyunu 10dg itemler)
» Silkroad Online SerwerLeri..
» Silkroad Online Legend 4 Download
» Silkroad Online Arap Irkı
» Alchemy Gamer 2009 (+ basma oyunu 10dg itemler)
1 sayfadaki 1 sayfası